+359 889 07 77 08; +359 889 91 65 27 morion.eood@gmail.com

За Нас

Морион ЕООД е основана през 1994 год., което говори за богатия опит на компанията и служителите, специализирани в обработка и монтаж на мраморни и гранитни изделия: стъпала, плотове, настилки, облицовки, окачени фасади и различни архитектурни детайли.

Машините и инструментите, с които обработваме материалите са едни от най-модерните в днешно време, благодарение на които се справяме екстремно бързо с поръчките и с точно определените размери и модели на изделията по желание на клиентите ни.

Материалите, с които работим варират от ниски цени до премиум качество. Ние може да доставим за вашия проект гранит, мрамор, варовик и технически камък от различни кариери по света.
Продуките на компанията имат широко приложение като: облицовки на бани, рафтове от камък, кухненски, подпрозоречни и бар плотове, луксозни маси, офис маси, бордове за тераси, огради, различни фасади, дизайн на настилки, рамки за врати, прозорци, огледала и картини и много други интериорни и екстериорни решения.

Нашите завършени обекти говорят сами по себе си за качествената работа на Морион, както на изработката така и на монтажа. Някои от тях са: Хотел Приморец Бургас, Арт Галерия Бургас, Бургас Тауър, Месембрия Ризорт, Дюни Ризорт, Резиденция Копенхаген, Св. Йоан – Созопол, и много други жилищни и обществени сгради, църкви и хотели.