+359 889 07 77 08; +359 889 91 65 27 morion.eood@gmail.com

ГРАНИТ ЗА ИНТЕРИОР


СТЕННИ ОБЛИЦОВКИ

Гранитните плочи могат да добавят нотка на елегантност и блясък във всяко помещение. Стена облечена с гранит мигновено напомня за природата и за нейната красота. Гранитът подобрява естествения вид на пространството и спомага при свързването на вътрешни и външни пространства.


НАСТИЛКИ

Можете да използвате гранит като подова настилка за вашия интериорен проект и външни пространства. В този случай трябва да изберете правилния завършек, за да се предпазите от хлъзгане. За външни подови настилки  са подходящи термолющените гранитни повърхности. Баните, дневните или коридорите са перфектни за полиран гранит поради голямата му твърдост, устойчивост на абразия и ниска порьозност. В комбинация с осветлението създава усещане за дълбочина на пространството.


ГРАНИТ ВЪВ ВСЕКИДНЕВНАТА, БАНЯТА И КУХНЯТА

Плотовете са най-популярната употреба при гранита. При правилно производство и монтаж кухнята от гранит може да бъде употребявана години наред и да изглежда като нова.  Защо?   Гранитът е твърд, устойчив на вода, топлина, мазнина и освен това е лесен за почистване и поддръжка. От друга страна веднъж полиран и поставен камъкът в дома рядко губи полировката си. Почти невъзможно е. Гранитните острови и плотове правят изявление във всяка кухня. Този естествен камък може да се използва в модерния и винтидж дизайн. Подобно на кухненските плотове, гранитът е идеален материал за бани. Гранитът е устойчив на мухъл и вода. Той ще изглежда страхотно в големи или малки бани, придавайки усещане за елегантност.